Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Nederlandse maakindustrie bundelt krachten in Dutch-Man, Dutch Manufacturing Association

Met trots presenteren 20 ondernemingen in de Nederlandse houtwaren-, borstel- en kwastenindustrie zich als Dutch-Man, Dutch Manufacturing Association. Door het samengaan van de Vereniging HAS en de Vereniging van Nederlandse Borstelfabrikanten is het fundament gelegd om het imago en de zichtbaarheid van dit onderdeel van de Nederlandse maakindustrie te verbeteren. 

 

Van duimstokken tot tabakspijpen en van verfkwasten tot hoogwaardig technisch borstelwerk, het wordt allemaal vervaardigd in Nederland door industriële ondernemingen, voornamelijk familiebedrijven die al generaties bestaan. Door innovatie en veerkracht kan internationaal geconcurreerd worden met kwaliteitsproducten, made in Holland. Daar hoef je niet voor naar China.

 

Op de website www.dutch-man.nl een kennismaking met deze groep trotse ondernemers, hun indrukwekkende verhalen en het bedrijfsprofiel.

 

Het zijn vooruitstrevende bedrijven met oog voor een duurzame samenleving.

 

In het delen van kennis, het zoeken van synergie in inkoopkracht en exportmogelijkheden maar ook mogelijkheden voor logistieke samenwerking zit de kracht van samenwerking, waaraan inhoud wordt gegeven.

 

Dutch-Man zal het draagvlak verbreden met meerdere bedrijven uit de NL maakindustrie. 

 

 

 

« terug naar het overzicht