Wie doet wat?

Zoeken in WDW?De beste innovaties voor metaalbewerking en oppervlaktetechniek

Wat doen de marktleiders in de maakindustrie om voorop te blijven? Wat zijn de nieuwst ontwikkelde productietechnieken? Wat is oppervlaktetechniek en waarom horen we er zoveel over? Rösler Benelux B.V. bestaat sinds 2016 al 25 jaar en nodigt daarom iedereen uit om hen hierover meer te vertellen tijdens de open dagen in mei. 

 

RÖSLER Open House

Het jubileum wordt aangegrepen om ons nog sterker te profileren las kennispartner voor de hele metaalindustrie. Rösler wil de brede ervaring die aanwezig is op het gebied van oppervlaktetechniek toegankelijk maken voor de hele bedrijfskolom. Rösler, eerder bekend als Cetema en Rotofinish, viert op 11 en 12 mei haar jubileum in de vorm van een open dag in Oss. Onder ander de firma's Renishaw, Promatt-Behringer en gastspreker N.W. (Ko) Buijs zullen zich bij de open dag aansluiten als partner. Doel is om ondernemers, technici en andere vertegenwoordigers uit de hele bedrijfskolom te informeren over actuele ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktetechniek.

 

Nieuwste ontwikkelingen en innovaties

De focus zal tijdens de open dag vooral liggen op drie hoofdthema's: staalbouw/plaatwerk, metaal printen en de oppervlaktebehandeling van RVS in de levensmiddelenindustrie. Dit is mede mogelijk gemaakt omdat de eerder genoemde partners hun medewerking verleend hebben. Op de open dagen zult u veel te weten komen over wie Rösler is en wat ze doen. Gedurende de dagen zullen er vele demonstraties en workshops gegeven worden om zo de kennis te delen.

  • Moderne oppervlakte finishing methodes
  • Productie van metalen met een constant resultaat - 3D PRINT
  • Extreem gladde oppervlakken met hoge corrosiebestendigheid - FOOD

Rösler houdt zich voortdurend bezig met innoveren en ontwikkelen. Daarom zullen deze dagen de nieuwste ontwikkelingen/innovaties betreft machines en technieken u gepresenteerd en gedemonstreerd worden middels de demonstraties en workshops.

 

Samenwerking Partners

Samen met de firma's Trumpf, Renishaw en Behringer zal Rösler deze dag organiseren. Dit betekent niet alleen dat kennis met betrekking tot oppervlaktetechniek toegankelijker wordt in de bedrijfskolom. Het betekent vooral dat we alle bezoekers meer kennis willen bieden over de welbekende machinebouwers uit de industrie. Tijdens deze dag geven de gerenommeerde sprekers uit de industriële sector vanuit hun perspectief een interessant beeld van de markt waarin zij actief zijn.

 

Het verschil maken

In plaats van terug te blikken heeft Rösler Benelux B.V. het jubileum vooral aangegrepen om in kaart te brengen welke kwaliteiten in de toekomst het verschil zullen maken en op welke punten verbeteringen en vernieuwingen mogelijk zijn. Op basis van de vele jaren ervaring op het gebied van oppervlaktetechniek kan Rösler Benelux B.V. bedrijven op alle niveaus van de bedrijfskolom bijstaan bij het inrichten van het productieproces en het realiseren van eindproducten met topkwaliteit. Uitkomst is dat zij zich nadrukkelijk willen profileren als kennispartner voor de hele metaalindustrie. Daardoor wordt Rösler Benelux B.V. aantrekkelijker als partner en leverancier. Schrijf u snel in, want daarmee bent u verzekerd van een plek. Wij heten u graag welkom!

 

Meer informatie: www.rosler.nl/open-house

 

 

« terug naar het overzicht