Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Jörg Machines neemt PAC over

Jörg Machines te Dodewaard heeft de Firma PAC te Oosterland geheel overgenomen. Het programma van PAC omvat vooral machines voor luchtkanalen, isolatie plaatwerk, plasmasnijders, kantpersen en ponsmachines. Alle activiteiten van PAC worden vanaf 20 januari voortgezet in Dodewaard. Dit omvat de productie en levering van nieuwe machines, maar ook service, reparatie en het leveren van onderdelen. De klanten van PAC kunnen rekenen op de ondersteuning van Jörg, die gericht is op service en kwaliteit.

 

 

 

Air Works

Het programma van PAC sluit mooi aan op het leveringsprogramma van Jörg Machines. Hierdoor kan Jörg klanten in de luchtkanalenbouw en isolatie plaatwerk nog beter van dienst zijn. Naast de succesvolle Jörg Laser snijmachine van de rol, zal Jörg ook plasmasnijders, rolvormers en meer machines gaan produceren. Bekend zijn ook de hoogwaardige Air-Works rolvormers voor Pittsburgh en Snaplock verbindingen, Firmac kanaalstraten en Spiro spiraalbuismachines. Op software-gebied heeft Jörg al goede ervaring met Autodesk Camduct, een programma voor het ontwerpen en produceren van luchtkanalen en isolatie plaatwerk. Dit programma wordt ook bij de Jörg Laser gebruikt.

 

Service aan PAC-machines

Voor de service aan machines, die door PAC geleverd zijn, staat een team van ervaren Jörg monteurs klaar om de continuïteit bij klanten te waarborgen. Dit kan bij de klant zelf of in de Jörg werkplaats gebeuren. Er is expertise aanwezig op elektrisch, mechanisch en hydraulisch gebied.

 

Contact

Voor machines, onderdelen, service en informatie kan men terecht op de website van Jörg Machines, mailen naar info@jorg.com of bellen naar 0488-482 087. Ook via de website van PAC is Jörg Machines bereikbaar. 

 

 

 

« terug naar het overzicht