Wie doet wat?

Zoeken in WDW?Rolan in finale NHN Business Awards 2016!

Rolan Robotics is dit jaar genomineerd voor de finale van de NHN Business Awards 2016. De jury van de NHN Business Awards gaat elk jaar op zoek naar de meest inspirerende ondernemers van het jaar in de regio Noord Holland Noord, met als doel andere ondernemers te inspireren en zo de economie in de regio te stimuleren.

 

Gelegen in het hart van Seed Valley maken een aantal zaadveredelaars en bloembollenverwerkers gebruik van robotinstallaties van Rolan Robotics. Daarnaast is Rolan Robotics ook actief in de metaal, kunststof en voedingsmiddelenindustrie en werkt daarbij samen met gerenommeerde machinebouwers uit de regio. Hun concurrentiepositie is door deze automatiseringsslag verbeterd.

 

De nominatie voelt als een warme douche en is een erkenning voor de vele succesvolle robottrajecten welke Rolan Robotics de afgelopen jaren landelijk maar ook vooral regionaal heeft uitgevoerd, aldus Hans Stam, directeur van het technologiebedrijf. Maar ook het buitenland loopt warm voor de nuchtere oplossingen van de West Friezen. Meer dan 10 % van de systemen worden inmiddels buiten de landsgrenzen geplaatst. Bedrijven kloppen graag aan bij ons, aangezien wij voor elk vraagstuk wel een geschikte robotoplossing hebben. Samen met ons eigen engineeringsteam, maar vooral ook met de klant, het idee verder uitwerken waarmee uiteindelijk de efficiencyslag gemaakt kan worden, dat is toch het mooiste wat er is!".

 

Voor meer informatie over de NHN Business Awards 2016, kijk op de website www.nhn-businessawards.nl

 

 

 

 

« terug naar het overzicht